A Śnieżka és a MAGNAT immár következő alkalommal elnyerték a Superbrands címet!

24.11.2015

A lengyel piacon ismert és értékelt, a belterek dekorálásához és kivitelezéséhez dedikált MAGNAT és Śnieżka elnyerték a Superbrands 2015/16 ranking presztízs díjait. Ezt a megtisztelő kitüntetést olyan brandek kapják, melyek megfelelő pozícióval rendelkeznek a piacon és a fogyasztók kimagasló bizalmát élvezik.
A Śnieżka és a MAGNAT a „Lakás kivitelezés és felújítás/festékek és lakkok” kategóriában kerültek kitüntetésre. Az első márka immár következő alkalommal elnyerte a következő két díjat: Superbrands 2015/2016, valamint a Created in Poland Superbrands 2015/2016. Míg a MAGNAT már következő alkalommal dicsekedhet el a Created in Poland Superbrands cím elnyerésével, melyet olyan lengyel eredetű cégeknek ítélnek oda, melyek megalapozott pozícióval és elismert arculattal rendelkeznek a hazai piacon. Mind a két díj fontos információt jelent a fogyasztók számára, a kitüntetett branddel kapcsolatos minőség és bizalom tekintetében.
– A portfóliónkban levő márkák és az általuk kínált termékek már évek óta nagy bizalmat élveznek a fogyasztók és a szakértők részéről. Ezt igazolja a számos díj, tanúsítvány és kitüntetés, mint a Superbrands, melyeket évről évre elnyernek – kommentálta Łukasz Dobrowolski, a Śnieżka SA Festék és Lakkgyár marketing igazgatója – A Śnieżka és MAGNAT márkáknak a fogyasztók körében bizalomra és ajánlatra méltó brandként való elismerése cégünk számára felbecsülhetetlen érték. Minden igyekezetet megteszünk azért, hogy ez a vélemény ne változzon meg és a kiemelt márkák változatlanul a legmagasabb standardokat képviseljék kategóriájukban – tette hozzá.
A Superbrands több mint 20 éve a világ 80 országában működő nemzetközi szervezet. Célja a branding promótálása a legerősebb márkák beazonosításával, díjazásával és prezentálásával, melyek az általuk kínált előnyök révén látványos piaci sikereket értek el. A kitüntetettek kiválasztásakor az adott piacon működő valamennyi jelentős márka értékelésre kerül. Az idén több mint 2300 fogyasztói márka került megvizsgálásra. Értékelésükben 15 ezer fogyasztó és 40 ágazati szakértő vett részt.
A Śnieżka SA Festék és Lakkgyárhoz tartozó Śnieżka és MAGNAT márkák kimagasló osztályú festékek és strukturális festékek belterek dekorálásához és az építési vegyianyagok egyéb megoldásaihoz. A legmagasabb kivitelezési minőséggel és termékek, valamint színek széles választékával rendelkeznek.

Iratkozz fel a hírlevélre

Amennyiben friss infomrációkat szeretnél kapni a szolgáltatásról, iratkozz fel a hírlevélre

A személyi adatok védelméről szóló 1997. augusztus 29-i törvény(Hiv. Közl., 2002. évi 101. sz., 926. tétel a későbbi vált.) 24. cikkének 1. bek. alapján tájékoztatjuk, hogy a személyi adatok kezelője a Śnieżka Festék- és Lakkgyár Rt. (székhelye: Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. A személyi adatok átadása önkéntesen történt, a későbbi kapcsolattartás céljára. A személyi adatok csak a jogszabályok alapján felhatalmazott alanyok számára lesznek hozzáférhetőek. Önnek joga van betekintenie saját adataiba, és kijavítani azokat.