Utazás a MAGNAT 2015 trenddel a nemes színek varázslatos világába

15.04.2015

Nagyvárosi belterek, luxus, klasszikus szépség, egy csipetnyi vintage, vagy talán a természet inspirációja? Otthonunk változtatásához ötletek gazdag választékát lelhetjük fel a MAGNAT 2015 trendekben. A benne található páratlan színek korlátlan lehetőséget nyújtanak a belterek kialakításában.
A legújabb MAGNAT trendekben felhasznált MAGNAT CERAMIC festékek és MAGNATStyle dekorációs struktúrák színeinek sokfélesége megnyitja előttünk a lélegzetelállító színvilág kapuit. A velük kialakított belterek nem csupán pihenés, társasági találkozók és boldog emlékek helyei, hanem olyan helyiségek, melyek remekül kifejezik önmagunkat. Ismerkedjünk meg a 2015 évi MAGNAT inspirációkat.

Galaktika
Az univerzum a kezdetektől elbűvölte az embereket. Éppen ezért a - még ha csak egészen virtuális - űrutazásokból merített beltér kialakítási ötletek kiváló megoldást jelentenek azok számára, akik a horizontnál messzebbre szeretnének látni. A távoli bolygók és galaktikák hipnotizáló szépségét csodálva otthonunkban kivételes, lélegzetelállító stilizációt alakíthatunk ki.

magnat_trendy_2015_galaktyka_1

Tökéletes harmónia és nyugalom, a kissé visszafogott színárnyalatok dominálnak - az ilyen helyiségben érezhető a "Galaktika" trend hatása. Jól beválnak itt a kék és lila színek nemes árnyalatai. A képet az élénk szürkeségek teszik teljessé, melyek meghúzzák az éjjelek és nappalok határát, hidat képezve a fény és a sötétség között. A stilizációt geológia struktúrájú, nem mindennapi mintázatú holdbéli meteorokkal lehet még kiegészíteni. További tartozékokat is alkalmazhatunk, akár a csillagász dolgozószobájából.

magnat_trendy_2015_galaktyka_2

Ébredés
A beltereket kialakítva, változtatva azok eddigi kinézetét, egyidejűleg új emocionális rétegeket hozunk létre. Érzelmek és érzések feljegyzései ezek, mint egy emlékkönyv. A színek nem csupán a helyiségek dekorálását szolgálják, hanem egyben kifejezik átéléseinket, egyéniségünk erejét mutatják. Minden a maga ritmusában történik, felesleges sietés nélkül.

magnat_trendy_2015_przebudzenie_2

Ébredés után az elbeszélés elölről indul, aktuális inspirációk jelennek meg. Ezek építik meg valamennyiünk egyéni kódjával felruházott környezetet, a jelen sajátos mintázatát. Az "Ébredés" trend a pasztell színeket preferálja, megtestesíti az egyszerű dolgokból származó örömet. Az ilyen módon kialakított környezetben nem lesz nehezünkre hosszabb ideig elidőzni. Könnyed, éterikus és költői stilisztika, önmagunk belső architektúrájának tükre.

magnat_trendy_2015_przebudzenie_1

Eko Organic Design
A Földanya vad és kíméletlen, de a természet csodáival is elhalmoz minket, melyek változatlanul inspirálják a legnagyobb tervezőket. Az Eko nem csupán egyszerúség és szépség, de a természet és annak kincsei iránti tisztelet kifejezése is.

magnat_trendy_2015_eko_organic_design_1

Az „Eko Organic Design” trend stilisztikájában készült beltérből sugárzik az alakok és színek harmóniája. A geológiai struktúrákkal összekapcsolt ergonomikus formák új dimenziót képeznek a beltérben. A zöld és barna színek különböző árnyalatai nyernek itt teret. A helyiség küllemébe ideálisan illenek a természetes kövek és ásványi anyagok. A tengeri flórához és faunához való kötődést, vagyis a kerek alakokat és szervez struktúrákat is ki lehet használni. Finom mintázatot és könnyű anyagokat kell alkalmazni. A természet potenciáljának celebrálása és a természettel való újbóli összekapcsolódás otthonunkba új minőséget hoz.

magnat_trendy_2015_eko_organic_design_2

Színvilág
A szín a leghálásabb összetevője a belterek tervezésének. A színekkel való játék szabadságérzetet és ebből kifolyólag óriási lehetőségeket ad. Otthonunkban megengedhető a szivárvány valamennyi színe.

magnat_trendy_2015_oto_kolor_2

A vizualizáció kötetlensége a "Színvilág" trend jellegzetessége. Ez az ajánlat a bátor, a világ iránt érdeklődő, kísérletezni vágyóknak szól, akik nem félnek erős színeket egymás mellé tenni. Az élénk színek energetikus erővel rendelkeznek, melyek cselekvésre késztetnek. A színekhez különféle térbeli struktúrákat érdemes társítani. Az intenzív színvilág a modern dizájnnal párosítva új vizuális értékeket képez. Ily módon a belterekbe érzelmeket csempészünk és a helyiségek kivételes küllemet öltenek.

magnat_trendy_2015_oto_kolor_1

 

Vegyünk ihletést a MAGNAT 2015 trendekből és változtassuk meg otthonunkat, nemeskövekre emlékeztető színekbe öltöztetve. A tavasz a legjobb időszak az otthon metamorfózisához. A napsugarakban a világ csodás színekbe öltözik - tegyünk róla, hogy ezek a színek beköltözzenek otthonunkba, ahol oly sok időt eltöltünk.

 

Iratkozz fel a hírlevélre

Amennyiben friss infomrációkat szeretnél kapni a szolgáltatásról, iratkozz fel a hírlevélre

A személyi adatok védelméről szóló 1997. augusztus 29-i törvény(Hiv. Közl., 2002. évi 101. sz., 926. tétel a későbbi vált.) 24. cikkének 1. bek. alapján tájékoztatjuk, hogy a személyi adatok kezelője a Śnieżka Festék- és Lakkgyár Rt. (székhelye: Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. A személyi adatok átadása önkéntesen történt, a későbbi kapcsolattartás céljára. A személyi adatok csak a jogszabályok alapján felhatalmazott alanyok számára lesznek hozzáférhetőek. Önnek joga van betekintenie saját adataiba, és kijavítani azokat.