2 hihetetlen kialakítás! A szürke szín uralkodik a konyhában.

A szürke szín szélsőségesen eltérő érzéseket kelt. Általánosságban semmilyen, közönséges és unalmas színnek tartják, ma mégis új formában és jelentőséggel tér vissza.
Az általános szürke szín a fekete és a fehér keveréke, különféle arányokban. Ez a kompromisszum és az egyensúly színe. A köd, a csend és az alkonyat színe. Titokzatos, lágy, meglepő. A szürke szinte minden színhez és árnyalathoz illik. Mindig háttérbe húzódik, előreenged, visszavonul. A szürke e tulajdonságai kellő hozzáértéssel alkalmazva a belső térben segítenek elérni a várt, nem egyszer radikálisan eltérő eredményt. A szürke ugyanis változatos szín, mely rendkívül sok árnyalatban fordul elő, ennek köszönhetően pedig univerzális.

576406

Az aktuális trendek nagyon gyakran nyúlnak a szürke színhez. Nem csak a modern, loft vagy minimalista belső terekben találjuk meg. A szürke a hagyományos, stilizált helyiségekben szintén remekül mutat, a meglepetés elemét, a frissesség leheletét és új szellemet kölcsönözve nekik. Ezeknek az elrendezéseknek a szürke szín ad könnyedséget, modernséget, megszabadítva azokat a túltelítettség vagy a túldíszítettség terhétől. Ilyen színben még a legdíszesebb belső tér is szerényebbnek, finomabbnak hat, ezáltal elegánsabbá és aktuálisabbá is válva. Az általános minimalista divat mellett, az „a kevesebb több” jelszó hirdetésének idején a szürke szín optimális megoldássá, a régi díszes stílusokat az aktuális trendekkel összekötő híddá lép elő.

64365475

A szürke szín, az „étvágygerjesztő” tulajdonságok hiánya ellenére, nagy sikerrel alkalmazható a konyhákban is. A szürke segítségével modern, aszketikus, nyers, laboratóriumi, loft-jellegű, hűvös stb. konyhák születnek. A színek ezekben a belső terekben egyedül az ételek, zöldségek, gyümölcsök, levek számára vannak fenntartva. A kontraszt hatására és a szürke azon tulajdonsága révén, mely a háttérbe helyezi, az ilyen konyhákban az ételek íze is más, mint bárhol máshol, a kinézetük pedig (mert ugye „először a szemünkkel eszünk”) rabul ejt, vonz, csábít. A szürke ugyanis exponálja, feltüzeli, kiemeli a többi színeket.

farby_do_kuchni


1. sz. elrendezés –loft típusú lakás.
A szürke árnyalatok kiemelik a belső tér indusztriális jellegét. A konyha itt csak egy kis függelék, de az egész helyiség színvilága harmonikus egészet alkot, és a szürke árnyalataira és a fehérre épül, egy türkiz hangsúllyal. A helyiség hangulatát a megfelelően megválasztott bútorok és a megvilágítás adja, valamint a fali dekoráció. A dekoratív elem – Beton Style, itt a „deszkázás” módszerével létrehozva, kiemeli az elrendezés ipari nyersességét és ízlést kölcsönöz neki.

aranacja_z__wykorzystaniem_betonu_architektonicznego

2. sz. elrendezés – természetes és modern.
A szürke szín nem mindig kell ideálisan sima felületet jelentsen. Azoknak, akik továbbra is makacsul állítják, hogy a szürke unalmas, született a Magnat Style mészstukkó, mely a falon a csiszolt kőhöz meglepően hasonló struktúrát hoz létre. Ez a helyiségnek természetes, nemes és nagyon modern kinézetet ad. A kő szürke árnyalata (Hematit) kontrasztban áll a konyhaszekrények lakkozott frontjának makulátlan fehérségével. Az egészet egzotikus fából készült érdekes bútorok egészítik ki. A belső teret a szokványostól eltérő, érdekesen kontrasztos struktúrájú anyagok alkotják, melyek gyönyörűen mutatnak együtt és kölcsönösen kiegészítik egymást.

szaroci_w_kuchni

A manapság mintegy újra felfedezett szürke a konyhákba különleges légkört hoz. Érdekes, egyszerre hűvös és otthonos hangulatot vezet a térbe, kiegyensúlyozza a kontrasztokat, összekapcsolja a stílusokat. Ez egy rendkívül érdekes és egyedi szín a belsőépítészetben.

Iratkozz fel a hírlevélre

Amennyiben friss infomrációkat szeretnél kapni a szolgáltatásról, iratkozz fel a hírlevélre

A személyi adatok védelméről szóló 1997. augusztus 29-i törvény(Hiv. Közl., 2002. évi 101. sz., 926. tétel a későbbi vált.) 24. cikkének 1. bek. alapján tájékoztatjuk, hogy a személyi adatok kezelője a Śnieżka Festék- és Lakkgyár Rt. (székhelye: Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. A személyi adatok átadása önkéntesen történt, a későbbi kapcsolattartás céljára. A személyi adatok csak a jogszabályok alapján felhatalmazott alanyok számára lesznek hozzáférhetőek. Önnek joga van betekintenie saját adataiba, és kijavítani azokat.