Falfestés – projekt-inspirációk

EGYEDISÉG

A legújabb trendek az egyediségre tesznek. Tőlünk függ, hogy fognak kinézni a falaink – minél kevésbé konvencionális a kialakítás, annál jobb. Nincs rossz, helytelen, buta megoldás. Az egyetlen korlát a bátorság hiánya saját vízióink valóra váltásában, és a kevés képzelőerő.

01_db_03_c13_c7_c27

A falak életre keltek, életünk aktív és szükséges elemeivé váltak. Elérkezett az ideje, hogy a falakon személyes jegyzeteket vezessünk, emléktárgyakat, számlákat, kütyüket akasszunk rájuk. Segíti mindezt a lakások felújításának könnyűsége. A piacon hozzáférhető termékek jó minőségűek és könnyen használhatóak. A festékek nem fröcskölnek, nem hagynak csíkokat, nem mérgezőek és gyorsan száradnak. Ma már nem kell felújító brigádokat alkalmaznunk, szükség esetén magunk is gyorsan és professzionálisan felújíthatjuk a falakat vagy egyes részeiket.

02_db_03_nd3520_c31_c30_bg5820

A nyitott és gyors életforma, valamint a nagyfokú társadalmi tolerancia révén nem félünk a „nem megengedett” dolgoktól.

Az egyedi fali kialakítások létrehozásához nem szokványos elemeket használunk, mint a festősablonok, díszítőstruktúrák, különleges festékek, használatukhoz pedig bármit, ami kezünk ügyébe kerül, nem csak ecseteket és hengereket, de keféket, nylonzacskókat vagy akár puszta kezünket is. Az a lényeg, hogy a végső hatás minél egyedibb és megdöbbentőbb legyen.

Ilyen módon nem csak érdekes térkialakítást alkotunk, hanem egyfajta sajátos névjegyet is.

MAXIMÁLIS KONTRASZTOK

A belső terek tervezése során gyakran nyúlunk a színbeli kontrasztokhoz, méghozzá a maximálisakhoz. A fehér a fekete és a grafit mellett szerepel. Ez egy rendkívül divatos párosítás. A színek játéka kiemeli vagy „elrejti” a berendezést, aminek nagy jelentősége van a stílus megőrzése szempontjából. A következetesség és az átgondolt kialakítás növeli a minimalizmus hatását.

03_db_03_c35_c45

 04_db_03_c31_c45

A SZÍN EREJE

Szívesen nyúlunk az intenzív színekhez. Szükségünk van a mindennapokban az ilyen energikus ingerekre, ezért szívesen használunk erős színeket. Érdekelnek minket az érdekes, eredeti színkombinációk. Jól illenek a modern belső terekhez, és illeszkednek a terek személyessé tételének trendjébe is.

05_db_03_c43_c36_c37

06_db_03_c3_c21_c28.pg

SZÜRKESÉG

Már a második szezonban uralkodik a belső terekben a szürke szín, szürke árnyalatú festékek és beton- vagy kőszerkezetek formájában egyaránt. A szürke biztonságos párosítási lehetőséget ad szinte bármely más színnel, emellett a modernség szinonimája is. Kiemeli a belső tér eredeti természetét, ezzel vonzerejét is növelve.

07_db_03_c42_c31_c29jpg

08_db_03_stiukwenecki_beton

09_db_03_c30

PASZTELLSZÍNEK

A pasztellszínek mindig divatosak. Különleges, a helyiségeket megvilágító és optikailag megnagyobbító tulajdonságaik miatt gyakran nyúlunk hozzájuk. Sok optimizmust, gyengédséget és nyugalmat hordoznak. A természet világához kötődnek, ezért a pasztellszínű belső terekben nyugodtnak és szabadnak érezzük magunkat.

 10_db_03_c2_c10

11_db_03_c32

12_db_03_c1_c39

Iratkozz fel a hírlevélre

Amennyiben friss infomrációkat szeretnél kapni a szolgáltatásról, iratkozz fel a hírlevélre

A személyi adatok védelméről szóló 1997. augusztus 29-i törvény(Hiv. Közl., 2002. évi 101. sz., 926. tétel a későbbi vált.) 24. cikkének 1. bek. alapján tájékoztatjuk, hogy a személyi adatok kezelője a Śnieżka Festék- és Lakkgyár Rt. (székhelye: Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. A személyi adatok átadása önkéntesen történt, a későbbi kapcsolattartás céljára. A személyi adatok csak a jogszabályok alapján felhatalmazott alanyok számára lesznek hozzáférhetőek. Önnek joga van betekintenie saját adataiba, és kijavítani azokat.