Szín megfelelőségi nyilatkozat

Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a képernyőn látható színek a lehető lepontosabban visszaadják termékeink valós színét. Ezek ellenére nem tudjuk garantálni azt, hogy tökéletes másolatok. Az adott termékek színei mint ahogy a képek színei is jelentékenyen különbözhetnek a valós színektől - ez a számítógépes rendszerek sokféleségéből származik illetve azok képernyő és grafikus kártya különféle beállításaiból. Ez még jobban befolyásolja az internetes oldalon található nyomtatható anyagokat.

Az internetes oldal inspirálni és segíteni szeretné a felhasználókat abban, hogy létrehozzák a saját szín koncepciójukat a faelemek festésénél. Mindig az adott termék vásárlása előtt ellenőrizni kell a színt az eredeti színkártyán, amely a helyi MAGNAT STYLE márka értékesítőnél található.

Iratkozz fel a hírlevélre

Amennyiben friss infomrációkat szeretnél kapni a szolgáltatásról, iratkozz fel a hírlevélre

A személyi adatok védelméről szóló 1997. augusztus 29-i törvény(Hiv. Közl., 2002. évi 101. sz., 926. tétel a későbbi vált.) 24. cikkének 1. bek. alapján tájékoztatjuk, hogy a személyi adatok kezelője a Śnieżka Festék- és Lakkgyár Rt. (székhelye: Warszawa (00-854),Al. Jana Pawła II 23. A személyi adatok átadása önkéntesen történt, a későbbi kapcsolattartás céljára. A személyi adatok csak a jogszabályok alapján felhatalmazott alanyok számára lesznek hozzáférhetőek. Önnek joga van betekintenie saját adataiba, és kijavítani azokat.